Göteborgs Kulturkalas: Kvällens headline!

Göteborgs kulturkalas i samarbete med Studiefrämjandet Göteborg intar Brewhouse som arena för ny musik även iår. Varje kväll innefattar även en headline. Totalt kommer 18 färska akter spela samt 3 headlines.

Konceptet heter NEMIS (New Music In Sweden) och har varit Studefrämjandets satsning på ny musik i hela landet.

Storleken spelar roll. I alla fall enligt 17–åringen Johan Palm från Mjölby. Sedan han övertalades av sina vänner att söka till Idol 2008 har Johan Palm inte bara skapat hysteri bland fans runt om i Sverige och fått skivkontrakt, han har även bestämt sig: Han vill bli stor, en legend.

Johan Palm har jobbat hårt hela våren på sitt nya material med inslag av britpop. Första singeln Emma Lee släpptes i mitten av april och gick upp som tvåa på singellistan. Debutalbumet kommer i slutet av maj. I sommar åker Johan Palm och hans band ut på turné i landet.

''Jag har inte sett sån här hysteri sedan Beatles,'' sa Laila Bagge om de skrikande fansen som följde Johan Palm under delfinalerna i Idol 2008.

''Det är verkligen mäktigt att få släppa sin egen platta, 2009 känns som att det kommer bli ett roligt år. Jag ser fram emot att få jobba med min musik på heltid,'' säger artisten själv. 


Torsdag 13 Augusti 2009 klockan 20:00 - 20:45

Festplats: Brewhouse

Källa

Kommentarer
Postat av: Jessica

jag ska dit. :D

2009-08-10 @ 18:40:17
URL: http://xforeveryoungx.blogg.se/
Postat av: Nettan

Jag med!!!!

2009-08-11 @ 15:57:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0