Idolyra i kyliga Mjölby [Corren.se]


Johan Palms enda framträdande i Idolturnén skedde på hemmaplan.
Bild: MIA KARLSVÄRD

Mjölby köpcentrum bågnade av folk när Johan Palm uppträdde på hemmaplan tillsammans med Idolfinalisterna. Några av fansen väntade i sex timmar ute i kylan för att försäkra sig om bra platser.

Många av dem var tillresta. Som Emelie Handell, Kolmården, och Emilia Ornefalk, Norrköping, två 14-åringar som reserverade plats för sig längst fram redan vid sjutiden på morgonen.

Allt gick väl så när som på att en annan 14-årig flicka, som hade rest från Stockholm, tappade luften i främsta åskadarledet när trycket bakifrån blev för tufft.

Hon bars bort av ordningsvakt och togs om hand, men repade sig fort. Var vid gott mod vid skivsigneringen efteråt och fick en kram av Johan Palm.

Fick presenter

De hysteriska skriken från fansen när Johan Palm, Kevin Borg, Alice Svensson och Robin Bengtsson gemensamt äntrade scenen visste inga gränser.

Framträdandet på den lilla utomhusscenen på Jerikodalstorget inleddes sedan med att turnéledaren Rasmus Nilsson överlämnade ordet till Mjölbys kommunalråd Monika Gideskog (m). Hon prisade de fyra ungdomarna som goda förebilder för andra och överlämnade varsin present.

Johan Palm fick en extra stor.

- Du är en jättefin ambassadör för Mjölby kommun, berömde kommunalrådet.

Två låtar var

En gitarrförsedd Johan tog sedan scenen i besittning ensam. Han framförde den låt som han hade skickat in till Idoluttagningen, "The drugs not work", för att sedan lägga ifrån sig gitarren och riva av "Beautiful ones".

Närmast extatiska unga tonårstjejer utmed kravallstaketet vid sidan om scenen tjöt sedan av lycka när Johan under sin eskort bort från scenområdet studsade sin hand mot deras framsträckta händer.

Därefter var det i tur och ordning dags för Robin, Alice och Kevin att sjunga sina två låtar. Sedan var det roliga slut, om man nu inte ville fortsätta stå ute i kylan och köa för en skivsignering.

Turnéledaren Rasmus Nilsson uppskattade att det var mellan 2 000 och 3 000 personer som tittade på framträdandet. Många stod i flerdubbla led på gallerians tak.

Mer text och fler bilder från Idolyran i Mjölby i papperstidningen på måndag.
 
Karl-Johan Norén


Källa


Kommentarer
Postat av: Beatrice

söta johan :) <3

2009-01-03 @ 19:07:48
URL: http://beeahh.devote.se
Postat av: Liva (I <3 Johan)

Aviiiis ville också va där. Vad var det i presenten Johan fick? :) Bara vill påpeka en sak låten heter

" The drugs don't work"

2009-01-03 @ 19:10:30
URL: http://liivaa.blogg.se/
Postat av: lmf@

hahah omg, Allt gick väl så när som på att en annan 14-årig flicka, som hade rest från Stockholm, tappade luften i främsta åskadarledet när trycket bakifrån blev för tufft.Hon bars bort av ordningsvakt och togs om hand, men repade sig fort. Var vid gott mod vid skivsigneringen efteråt och fick en kram av Johan Palm.det är om mig fan, :D

2009-01-04 @ 16:02:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0