Fenomenet Johan Palm [Dustin home]

Fenomenet Johan Palm

Det är väl inga oklarheter i vem som har varit populärast här på sidan under hösten, i fredags räckte det inte hela vägen men han försvinner inte för det eller hur?


Annalisa


Nästan 3000 kommentarer har han fått av er i våra gästböcker, det är mer än vad alla deltagare fick tillsammans förra året!

Det började med sista chansen i september där han körde The Verve - Drugs don't work. Han blev nästan snuvad på platsen av Jenny Karevik men räddad av Laila Bagge med en väldigt speciell guldbiljett.
Efter det så har han skaffat fler och fler fans oavsett vad juryn har tyckt och hysterin har bara stegrat, 16-åringen från Mjölby som visar hur man marknadsför sig själv som ingen annan!

Nu senast i fredags fick Annalisa, 13 år, sina drömmar uppfyllda på scenen när Peter Jihde tar upp henne för att träffa sin Idol. Inte helt oväntat så dök hon även upp i lördags när Idolerna var på plats i Heron City.


Annalisa


Jag kan bara säga grattis till Johan, som inte är klar med Sverige bara för att han åkte ut ur Idol, istället kan vi nog säga att det är nu han börjar på riktigt!


Annalisa

Källa

Kommentarer
Postat av: Beatrice

Johan kommer gå långt <33

2008-12-02 @ 11:26:40
URL: http://beeahh.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0