Video: Se Johan Palm i Västerbort [sn.se]


Se videon genom att klicka på bilden ovan.

En ganska lugn turnéstart blev det när flickidolen Johan Palm från senaste omgången av Idol på TV 4 under lördagseftermiddagen besökte Nyköping för att sälja sin nya singel. I gallerian Västerport drog han en publik på cirka 200 personer.

Inte helt oväntat dominerades publiken av tonårstjejer, som lika förväntat levererade beundrande tjut när Johan Palm klev upp på scenen i Västerport i sällskap med brorsan Henrik.

Helt enligt rutinen vid promotionspelningar av den här typen åkte en massa kameramobiler upp i luften så fort Johan Palm började sjunga på nya singeln Emma-Lee. När sista tonen klingat ut var också den musikaliska delen av Johan Palms framträdande över och scenen dukades snabbt med ett bord och en stol, det var dags för skivsignering.
Johan Palm placerade sig, tuggummi-tuggande och med en röd- och svartrutig hatt lätt tillbakaskjuten på det långa, blonda håret, vid bordet och började skriva hälsningar på nyinköpta skivor.

De flesta tjejer som köade fram till bordet nöjde sig med en autograf, medan några passade på att ta en extra närbild på Johan Palm. Ett litet fåtal tog mod till sig och lyckades bli fotograferade tillsammans med flickidolen, och fick dessutom en avslutande kram.

Källa

Tack till Sara för tipset!

Kommentarer
Postat av: emmy

Sv ; hej tack =) ,visst kan du det,så länge du bara märker dom och länkar till min blogg så är det okej. =)

2009-04-19 @ 19:24:48
URL: http://youuknowit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0