Allsången i Gränna befarar tjejhysteri


17-årige Johan Palm har fått en stor skara tjejer efter sig. Nu befarar allsången i Gränna att det blir hysteri kring honom igen. Foto: Fanny Revay

Den oskyldiga 17-åringen Johan Palm har skapat stor flickhysteri efter tiden i Idol. När han kommer till allsången i Gränna på söndag har arrangörerna dessutom höjt säkerheten.
- Vi har extrapersonal om det blir småtjejer som härjar, säger Hasse Lugn , ordförande i Fest i Grevskapet.

Johan Palm, som slutade fyra i Idol och som nu har släppt sitt debutalbum My Antidote, är en av artisterna som kommer till allsången i Gränna hamn på söndag. Vanligtvis har arrangörerna åtta publikvärdar vid varje allsång, men nu har man tänkt om och förstärkt. Sex publikvärdar kommer att kontrollera att allsångsevenemanget inte spårar ur. Anledningen? Småtjejer är som galna i Johan Palm. 17-åringen får dessutom två värdar som bevakar varje steg han tar."Vi vill vara på den säkra sidan"

- Om det är nödvändigt får vi se men vi vill vara på den säkra sidan. Det är en ju en familjeunderhållning och här är det fritt tillräde till scenen, så var det ju inte när han spelade på Skansen, säger Hasse Lugn.
- Det bli ju hysteriskt där och vi tar det på fullaste allvar. Vi har extrafolk om det blir småtjejer som härjar. När vi bokade honom var Johan Palm inte så där jättestor, men efter Idol har småtjejerna varit tokiga i honom.
Om Johan Palm får vara i fred återstår att se, men han får iallafall sällskap av Nanne Grönvall, Guldklavevinnarna CC & Lee och komikern Özz Nujen.


Källa

Kommentarer
Postat av: Miw

nääär ska det komma en artikel om hans uppträdande som inte innheåller orden hysteri eller småtjejer? xD

2009-07-25 @ 20:34:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0