Hjärtarnas allsångskväll

Jag kan inte låta bli. Uppdaterar lite ikväll iallafall :)Till skillnad från förra veckan hedrade solen inte allsångspubliken med sin närvaro. Det gjorde däremot Sven-Bertil Taube, Linda Bengtzing och Johan Palm - en gentleman, en nybliven mamma och en flickidol.

Det är en tapper allsångspublik som letat sig till Stora scenen och troget väntar i regnet innan måndagskvällens show. Och trots att molnen hänger kvar kvällen igenom slutar ändå regnet falla bara minuten innan det hela ska börja.

Först ut är Sven-Bertil Taube som presenteras som urtypen av en gentleman och sjunger ett par av pappas visor och en av Nils Ferlin, allt klädd i en rosa skjorta som får honom att fint matcha soffan på scen. Efter honom är det dags för Linda Bengtzing att bjuda in till allsång. Hon inleder med ett pulserande medley av sina tre schlager-hits och väcker publiken på allvar. Trots att hon för bara sex veckor sedan blev mamma till en liten flicka hoppar och studsar hon på ett sätt som inte ens kvällens tredje gäst ska kunna mäta sig med.

Denna tredje gäst är ingen mindre än flickidolen Johan Palm. Sedan han blev känd som den oskyldige och smått androgyne rockpojken under Idol 2008 har han fått en stor och trogen fanskara runt sig - i huvudsak unga tjejer.

Zara Nätterda från Örebro och Charlotte Lindén från Floda har väntat utanför Lisebergs grindar sedan 23.00 i söndags kväll. Zara är genomblöt efter det senaste dygnets regn, men Charlotte tog med sig ombyte. Ingen av dem har ätit något att tala om under de senaste 20 timmarna. Allt för att få en plats närmast scenen. Men före kvällens allsång är förväntningarna och humöret ändå på topp. De ska ju få se Johan Palm.

- Vi hoppas på en hel massa Johan och en hel massa allsång, säger Charlotte och tittar leende på Zara som direkt poängterar att de inte är som andra Johan Palm-fans.
- Vi vill inte vara desperata och skrikande som alla de andra. De är ganska respektlöst att bete sig så, säger hon.

Kvällen till ära har tjejerna, som sett och dessutom pratat med Johan flera gånger tidigare, gjort en banderoll med texten "Keep ur hands off Johan" som de tänker hålla upp för att visa Johan sin ovillkorliga kärlek.

När Johan Palm kommer ut på scenen slås hela planen framför Stora scenen av öronbedövande skrik. Den numera välkända Johan Palm-hysterin sätter in och vakterna lyckas till slut inte hålla tillbaka de hundratals skrikande tjejerna - och killarna. Däribland Charlotte och Zara.
Det finns något för alla typer av hjärtan, gammal som unga, denna kväll på Liseberg.

Källa

Kommentarer
Postat av: Zara/Nä

GP äcklar :c

de typ får oss att låta som vi äger johan ><

plus vi sa till de att skylten var ironisk <<

2009-07-29 @ 01:37:39
URL: http://doneisdone.blogg.se/
Postat av: charlotte

så jävla äckliga är dom, som ändrade på det vi sa och fick oss att framstå som besatta fans. pinsamt XD

2009-12-30 @ 00:39:53
URL: http://phantomrider.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0