Idolidolen tog Hunnebotjejerna med storm

Hunnebostrand: Förra årets idolfinalist Johan Palm charmade tjejerna rejält, när han besökte Hunneboparken på torsdagskvällen. Konserten var kort och intensiv men väluppskattad av den relativt lilla publiken.


Publiken bestod nästan uteslutande av tjejer, som dock långt ifrån fyllde parken. Kanske berodde det på den sena timman, kanske på att allmänintresset för idoler från Idol måhända inte är större.

 

Men de som var där var väldigt nöjda efter konserten.

– Han är så söt, säger Rolly Fermelin från Stockholm.

– Han sjöng så bra, säger hennes kompis Carly Jensen från Drammen i Norge.

– Vi har väntat jättelänge på det här, säger de i kör.

 

När de för höra att Johan Palm skriver autografer lite längre bort, skriker de ”iiiiihh” och rusar bort för att få en namnteckning av den store idolen.

 

Först i autografkön står Olivia Svensson, som får en signatur på sin keps. Strax efter kommer Alfons Hansen från Strömstad. Han vill ha en autograf på ryggen av sin T-shirt, för att han tycker att det är så coolt.

 

Intresset för artisten från Mjölby var stor bland besökarna. Det var tack vare en fjärdeplats i fjolårets TV-tävling Idol som han blev känd för svenskarna. I maj släppte han sin första skiva och för drygt två veckor sedan var han med i Allsång på Skansen.

 

Bildextra


Johan Palm röjde loss på scenen i Hunneboparken. Publiken lyste dock med sin frånvaro.


Johan Palm skriver autograf på Olivia Svenssons keps. Olivia stod allra först i den långa autografkön.


Johan Palm charmade Hunnebopubliken under 45 intensiva minuter.


Tjejerna ger upp ett skrik när Johan Palm går ner för scenen. Notera särskilt texten ”Framtida fru Palm” som en av idolens beundrare skrivit på armen.

Källa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0