Idolbesök på EtageTROLLHÄTTAN

Förtjusta skrik mötte Johan Palm då han äntrade scen. Den 17-årige Idol-deltagaren fick ett hundratal entusiastiska fans att besöka Överby i helgen.


En dryg timme innan utsatt tid står tålmodiga fans runt scenen på Etagehuset entréplan. Den de väntar på är 17-årige Johan Palm från Mjölby, som efter sin medverkan i tv-programmet Idol blivit något av en favorit för framför allt tonårsflickor. Palm slutade fyra i Idol och har nyss släppt sitt debutalbum. Snart åker han på turné och på lördagen besökte han alltså Trollhättan.

På plats redan klockan elva
På fiket på övervåningen med utsikt över scenen sitter förväntansfulla fans bland vanliga fikande. Sara Lilja och Elin Helm, båda från Frändefors, har varit här sedan klockan 11, för att kolla på Johan Palm
– Vi shoppar också, påpekar Elin Helm med en menande blick. Det är tydligt att det är hennes kompis som är det stora fanset.

– Han sjunger bra, säger Sara Lilja.
Lite senare ansluter Therese Björklund, från Frändefors och My Follinger från Mellerud.
– Vi ska gå ner och försöka komma närmare scenen, säger My Follinger som ängsligt kollar ner mot scenen varje gång de öronbedövande tjuten hörs, vilket det gör vid varje tecken på aktivitet på scen.

Enträgna fans
– Han är grym. Det hade varit kul att få träffa honom och få en autograf, säger Therese Björklund och försöker att övertala Elin att gå med en våning ner och närmare idolen. Trots mutor i form av coca cola skakar Elin envist på huvudet.

Strax försvinner de mer enträgna fansen ner och in på scen kommer han, Johan Palm. Tillsammans med sin storebror Henrik på gitarr bjuder idolen en öronbedövande förtjust publik på låtar från debutalbumet. Till tack får han rosor och entusiastiska tjut, som får oförberedda shoppare att förvånat hoppa till.
Ännu en idol verkar vara född.

Anna-Karin Gustafsson

Källa

Kommentarer
Postat av: shiv

Johan palm intervju i KP om du inte visste det ;)

2009-06-02 @ 20:15:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0