"Han är så himla söt" [Lt.se]


Nathalie Söderman, idolen Johan Palm, Linnéa Lindius och Sandra Lindberg-Alfredsson.

IDOLMÖTE
När Idol-deltagaren Johan Palm i går gästade Södertälje var Linnéa Lindius en av de tjejer som fick hjärtat satt i brand.

Redan på förmiddagen samlades de första fansen vid kravallstaketet framför scenen på Politikertorget. När Johan Palm sedan klev upp på scenen och tog sina första toner steg jublet från den då fyra hundra huvuden stora publiken.

 

17-åriga Johan Palm blev känd när han medverkade i Idol förra året, och i onsdags släpptes hans debutplatta My antidote. Det var låtar därifrån som han framförde i går
när hans skivsigneringsturné tog honom till Södertälje.

 

När de sista tonerna från Johans gitarr ebbat ut var det dags att lotta ut en exklusiv idolträff. Av 40-talet inskickade mobilnummer valdes tre slumpmässigt ut och den första att höra sin ringsignal var tolvåriga Linnéa Lindius från Nykvarn.
– Jag blev helt chockad när det ringde! Jag tänkte att det måste vara de från tävlingen, säger hon.

 

Linnéa har gillat Johan Palm ända sedan han var med i Idol, hon röstade intensivt på honom och var till och med på plats för att se honom på en fredagsfinal.
– Jag vet inte vad det är som är så bra, han är så himla söt och så sjunger han jättebra, säger hon, och erkänner att hon är lite småförälskad i honom.

 

Och det märks! Linnéa blir så nervös att hon skakar när hon ska få träffa Johan Palm. Eftersom hennes föräldrar inte finns på plats får hon ta med sig kompisen Hanna som stöd. Tillsammans har de gjort en teckning som de ska ge till Johan och så får han också en liten mjukisåsna.


Bildextra - Fotograf: Mats Andersson

Källa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0