Johan Palm möttes av skrikande fans i Valbo

VALBO Ljudet av skrikande fans var öronbedövande när idolen Johan Palm uppträdde i Valbo i går.
– Johan, vi älskar dig.

Det rullar på för Johan Palm. Sedan han var med i tv-programmet Idol har han skapat hysteri bland sina unga fans. Förra söndagen var 17-åringen i New York för att delta i Filip och Fredriks tv-show, i går var han i Valbo köpcentrum för att uppträda och signera skivor.

 

Det var pirrigt av förväntan framför scenen. Fans från bland annat Bollnäs, Söderfors och Östhammar hade åkt till Valbo för att se idolen. En av dem var Sara Wängmark från Edsbyn.

 

– Jag har åkt ända hit bara för att få se honom. Johan är alltid sig själv och han är en underbar person.

 

Flickorna i publiken stod redo med kameramobiler när Johan äntligen äntrade scenen. I Söndagsparty med Filip och Fredrik gjordes Johan Palm om och han fick en ny, preppy stil. Men till fansens glädje såg Johan ut som vanligt med yvigt hår och svart hatt. Han sjöng och spelade akustisk gitarr med sin storebror Henrik. När de framförde "Emma- Lee" sjöng publiken med i varenda versrad.

 

– Han är så jävla bäst, utbrast Sofie Fröjd, 16 år, från Bollnäs.

 

Hon stod längst fram vid scenen och höll upp ett rosa plakat där hon skrivit en mängd kärleksförklaringar till Johan. Efter framträdandet, som bestod av fem låtar, ställde hon sig i den långa signeringskön och väntade tålmodigt på att få överlämna det gigantiska kärleksbrevet.

 

– Jag hoppas att han tar kontakt med mig.

 

Det var idoltätt i Gävle i går. Idolen Alice Svensson var också i Valbo för att lyssna på sin vän Johan. Men hon höll sig lite bakom scenen, en bit ifrån de skrikande fansen. Och på Gävletravet uppträdde en annan idol, nämligen Måns Zelmerlöw.


Bildextra - Fotograf: Bernd Bettner

STORT JOHAN- FAN. Sara Wängmark från Edsbyn hade gjort en egen Jag älskar Johan Palm-tröja och i ansiktet hade hon skrivit hans namn. "Johan är alltid sig själv och han är en underbar person."


PÅ TURNÉ. Till fansens lättnad hade Johan Palm inte anammat den nya, mer vattenkammade stilen som han fick i Filips och Fredriks tv-program i New York förra söndagen. Johan var sig lik med det lingula håret och den svarta hatten.


SKRIKANDE FANS. De flickor som stod längst framme vid scenen kunde inte kontrollera sin glädje när de äntligen fick se sin idol- Johan Palm.


LOOK ALIKE. En liten Johan Palm-kopia väntade tålmodigt i den långa kön för att få en autograf av idolen.

Källa

Kommentarer
Postat av: Anonym

okej. ta det lugnt. det där är INTE JAGAAAAA! Jävla fittiga tidning :( VADÅ SKRIKER?! Jag skriker inte .__. Jag typ...sjunger vafan ;< förlåt xD blir så förbannad på tidningar som smygfotar när man lxm står där och kollar på johan å bläää.

2009-05-24 @ 22:11:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0