Palm charmade fansen [GD.se]

GÄVLE Johan Palm är ingen stor stjärna i fysisk bemärkelse. Men den spenslige ynglingen i hatt är tillräckligt stor för att skapa en autografkö av unga tjejer från ena änden av Köpis till den andra.

 

Många tog med sig föräldrarna till Valbo köpcentrum i går för att få se och höra Idoldeltagaren live och ta med sig autograf, skiva och väggprydnad hem.

 

– Han är bäst bara, han har allt, försökte Maya Juuti Åsberg, tolv år, förklara.

 

Hon hade, med hjälp av lillasyster Molly, förmått mamma att åka från Kungsgården till Valbo i går.

 

Hur mycket jag än ogillar att vara kategorisk så är det bara att kapitulera inför det faktum att en publik med väldigt unga tjejer som känner väldigt mycket för sin idol låter på ett speciellt sätt. Som tusen uppspelta spädgrisar som åker berg- och dalbana.

 

Någon borde forska på varför. Kanske har någon gjort det. Det är sånt man tänker på när man för alltför länge sedan passerade målgruppsåldern.

 

Men 17-åringen på den provisoriska scenen är duktig och artig och tillräckligt ödmjuk för att se lite förlägen ut inför kärleksförklaringarna som ropas ut.

 

– Jag älskar er också, säger han och får ett ännu längre och gällare Iiiiii till svar.

 

En tjej längst fram tar sig för ansiktet och ser ut som om hon plötsligt får väldigt ont. Det har hon nog inte, hon är bara så glad att vara just där, just då.

 

Efter låtarna ordnas autografkön. Det är då Annika Lundgren, som nog är den äldsta av fansen, äntligen får utdelning för att hon placerat sig bakom scenen med sin idolbild i ett fast grepp.

 

Annika kuppar och klättrar snabbt upp på scenen bakifrån. Hon blir den första att få autograf av Johan Palm, som ser lite förvånad ut över den plötsliga uppenbarelsen. Sen stjäl hon en kram också.

 

Efteråt ler hon nöjt från öra till öra.

 

– Johan Palm är bäst av alla. Fast det är ju de andra Idoldeltagarna också. Såg du utstrålningen? undrar hon.

 

Och det gjorde jag ju. Annikas.


 

Bildextra - Fotograf: Wigert

Källa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0